Första bloggen
Vår nya blogg lanserades idag. Om du fokuserar på den ska vi försöka att hålla dig uppdaterad. Du kan läsa nya inlägg i denna blogg via RSS feed.
Recept på mexikansk tomat- och chilisalsa - Salsa cruda
(4-6 portioner)
6-8 finhackade vanliga tomater
1 dl tomatjuice eller 1 dl passerade tomater från konserv
3-4 finhackade salladslökar
4-5 finhackade vitlöksklyftor
1 kruka finhackad färsk koriander, stjälkarna bortskurna
1/2 tsk socker
1 tsk salt
Finhackad chili av valfri sort och efter behag (ta bort kärnorna för en mild variant)
1 tsk mald eller finmortlad spiskummin
En skvätt citronsaft (saft från plastcitron går bra)
Blanda alla ingredienser i en skål (som inte bör vara av metall). Rör runt och låt stå kallt i minst en timma. Står sig åtminstone en vecka i kylskåp.
—————