Första bloggen
Vår nya blogg lanserades idag. Om du fokuserar på den ska vi försöka att hålla dig uppdaterad. Du kan läsa nya inlägg i denna blogg via RSS feed.
Var en god värd/värdinna.
Skala ostron, tag på bästa festkläderna och lägg upp dem (ostronen) i en liten hög som formats av krossad is (kör i mixer).
Häll rödvinsvinäger- och rödlöksvinägrett över.
Recept på ostron med rödlöksvinägrett
Cirka 20 ostron, skalade (använd en riktig ostronkniv - säljs ofta i större fiskbutiker)
Krossad is, cirka 0,5 liter (finfördela den genom att använda mixer)
1 dl olja (antingen en neutral olja av raps/majs eller en blandning av hälften neutral olja och hälften olivolja, gärna fruktig, fruttato)
1/4 dl rödvinsvinäger
1/2 dl mycket finhackad rödlök
Salt av hög kvalitet
Peppar
—————