Första bloggen
Vår nya blogg lanserades idag. Om du fokuserar på den ska vi försöka att hålla dig uppdaterad. Du kan läsa nya inlägg i denna blogg via RSS feed.
Recept på pocherade fiskfiléer med färska örter och tomatconcassé
(4 portioner)
4-8 färska fiskfiléer från tex bergtunga, rödtunga, rödspätta eller piggvar
4-5 tomater, skållade och skalade
0,5-1 dl finhackad schalottenlök
3 msk citronsaft
3 msk högklassig olivolja
3 msk neutral olja (raps-/majs-/matolja)
2 msk färsk, hackad dragon
2 msk färsk, hackad slätbladig persilja
2 msk färsk, hackad gräslök
3-4 dl fiskbuljong
Ev några dl vitt vin (vitt matlagningsvin går bra) eller några msk vitvinsvinäger
Vit- eller svartpeppar
Salt, gärna fint havssalt eller annat gourmetsalt
Olja, margarin eller smör till stekning
—————